PostHeaderIcon Lassú évkezdés

Elég lassan indul ez az év, nem történik semmi érdemleges. Ha idén év végén is írok januári összefoglalót, akkor valószínűleg alig lesz benne valami…

Mik is történtek eddig a hónapban?

 • 2-án szerdán elmaradt a társasjáték. Kéthetente terveztük be ebben a hónapban: január 2, 16, 30. Ebből az első máris elmaradt, technikai okok miatt, mert sok háttérmunka volt a közösségi térben. 🙁

 • 10-én csütörtökön fizetést kaptam a munkahelyemen. 🙂 Ott sem történik semmi érdekes, néha több a munka, néha kevesebb, de semmi rendkívüli esemény nincs.

 • 13-áig minden munkanapon kihasználtam a lila buszok ingyenességét, és reggelenként busszal jártam a munkahelyemre. 🙂

 • Azon a héten (11-én pénteken) végre elindult valami nyugdíjpénztár-ügyben. Regisztrálhattam az oldalra, ahol láthattam a befizetést. Azóta apám nyugdíjszámlájáról is megkaptam az örökséget. Ez a része legalább elintéződött. 🙂 Egy kicsit féltem, hogy nem kapok semmit, mert felhívtak a nyugdíjpénztártól, hogy a “kedves” testvérem kezdő tagi befizetését még nem kapták meg, ezért neki nem tudnak utalni, és féltem, hogy addig én sem kapok semmit, de szerencsére ez független egymástól, az én pénzemet már küldték a nyugdíjszámlára. 🙂

 • 12-én szombaton könyvtárban voltam, de csak visszavittem, van itthon annyi olvasatlan könyvem, hogy nem vettem ki újat. Nem értem rá mostanában sem könyveket olvasni, sem blogot írni, mert a közösségi térnek segítettem jelenléti íveket táblázatban összesíteni, de szerencsére már végeztem. 🙂 Örülök, hogy segíthettem, remélem hasznos volt. 🙂

 • 16-án szerdán volt társasjáték, szokatlanul nagy létszámmal, aminek nagyon örültünk, és 2 új játékossal, akik remélhetőleg jönnek majd máskor is. 🙂 Legközelebb 30-án találkozunk a szokásos helyen, a közösségi térben.

Kb. ennyi történt ebben a hónapban. Ami még történni fog:

 • 20-án vasárnap a havi nagy társasjáték az egyesülettel.

 • 28-án hétfőn hagyatéki tárgyalás, remélhetőleg az utolsó. Talán megkapjuk, ami jár nekünk. Szerencsésen alakult, hogy nem lesz per, de ez még mindig egy kicsit rejtélyes, hogy miért adta fel a másik oldal. (Vagy csak egyszerűen lekésték a határidőt?) Így már remélhetőleg csak a jogos örökösök kapnak valamit, nem kell újabb meglepetés!

 • 30-án szerdán társasjáték a közösségi térben. Aztán februárban majd meglátjuk, mi lesz, mert elmegy a közösségi tér vezetője. Csak a másik ott dolgozó hölgy marad ott, egyelőre ő viszi az egészet egyedül, a következő vezető kinevezéséig. Vele nyilván nem lesz gond, eddig is lelkesen támogatott minket, és minden társasjátékos kezdeményezést, csak az új vezető kérdéses, még azt sem tudni, hogy ki lesz.

Az időjárás sem különösebben izgalmas, és főleg nem élénkítő, hanem inkább álmosító: néha van egy kis hó, általában fagy, ezen a héten volt egy-két naposabb, melegebb nap, de már megint szürke, hideg idő van, és reggelre hó is lehet. Mindegy, úgyis gyalog megyek a nagy társasjátékra, már nem ingyenes a busz. Remélem, lesz még miről írni ebben a hónapban, de addig is, ajánlok néhány blogot, akiket érdemes olvasni.

 • Most leggyakrabban őt nézem, én sem tudom, miért, mert semmi extra, de mégis érdekel. Élőben is barátkoznék vele.

 • Néha ide is kattintok, elég pozitív blog, a boldogságról szól, de idén még nem volt benne bejegyzés.

 • Ez a blog is elég pozitív, még akkor is, ha zűrös, mert olyankor vicces. Tényleg kincs. 🙂 De itt is kb. 2 hete volt bejegyzés.

 • Néha itt is olvasgatok, mert motiváló hatású, főleg a címe, és hasonlít az előzőleg linkelt blogra is.

 • Ebből pedig megtudhatjuk, hogyan lehet minden nehézséget észrevétlenül legyőzni. Vicces és mégis tanulságos.

a

Hózzászólás írása